"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

UKRAYNA: RUSYA İLE SAVAŞ ZAMANI

03 Eylül 2014, Çarşamba
Ukrayna Savunma Bakanı Valeriy Geletey, bir sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, Ukrayna’nın doğusunda yürütülen terörle mücadele operasyonunun artık sona erdiğini, bundan sonra Rusya’ya karşı savunma yapmak zorunda olduklarını ifade etti.
Ukrayna: Rusya’ya karşı savunmaya geçiyoruz
Ukrayna Savunma Bakanı Valeriy Geletey, bir sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, Ukrayna’nın doğusunda yürütülen terörle mücadele operasyonunun artık sona erdiğini, bundan sonra Rusya’ya karşı savunma yapmak zorunda olduklarını ifade etti. Rusya’ya karşı savunma hattı oluşturmaları gerektiğini vurgulayan Geletey, ayrılıkçıların işgal ettikleri toprakların yanı sıra diğer bölgelere de ilerlemesinin engellenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını kaydetti. Geletey, bu kapsamda, terörle mücadele operasyonunu yürüten yüksek rütbeli komutanlardan 6’sının son bir hafta içinde görevden alındığını, yerlerine kendilerini ispat etmiş genç subayların atandığını duyurdu. Ukrayna Millî Güvenlik Konseyi Sözcüsü Andrey Lysenko ise, Ukrayna’daki Rusya yanlısı ayrılıkçılar ile Rus askerlerin sayısının yaklaşık 15 bin olduğunu öne sürdü. Lysenko, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, Rusya’nın, Ukrayna sınırında 45 bin civarında asker bulundurmaya devam ettiğini iddia etti. 
Okunma Sayısı: 925
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı