"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Lig başlarken..

03 Eylül 2014, Çarşamba
Fenerbahçe 4. yıldız aşkına sahada. Galatasaray 4. yıldız aşkına sahada. Beşiktaş 5 sezondur ayrı kaldığı şampiyonluk aşkına sahada. Trabzonspor eski tas, eski hamam. Bursaspor’da ise kimse kusura bakmasın doku uyuşmazlığı var. Şenol Güneş ile sezonu bitirirlerse benim için sürpriz olur. İşin özeti; Galiplere ”Selam”. Mağluplara “Vesselam” . Beraber kalanlara bir şey yok.

 TANTUNİ
Mersin’in meşhur  yemeğidir Tantuni. Bu hafta sonu Mersin İdmanyurdu ve Beşiktaş arasında maç oynanırken aklıma nedense Tantuni geldi.
Maçın oynandığı saha Tantuni’ye konulacak domateslerin yetiştirilmesi için o kadar müsaitti ki. Maç yapılması fazla lüks oldu.

  SÜLEYMAN SEBA
Federasyon, Süper Ligi bu sezon için Süleyman Seba sezonu olarak ilân etti. Süleyman Seba’yı hangi takımı tutarsa tutsun bir sporsevere saygı duyar ve sever.. Doğru bir isim olarak düşünüyorum. Hatta her sezona bu tarz bir isim verilebilir. Tabi işin içinde fanatizm olduğu için isim bulmakta zorlanırlar.
Fakat Süleyman Seba Beşiktaş’la özdeştiği için bu sezon için Beşiktaş ayrı bir motive ile sahada olacak. 100. yıllarında Beşiktaş ve Fenerbahçe şampiyon olmuştu. Kısacası; Süleyman Seba sezonunu şampiyon bitirerek tarihe geçmek isteyen bir Beşiktaş seyredeceğiz.

    BATARLARSA ŞAŞMAM
Beşiktaş’ta; Eneramo’nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş. Oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak 500 bin Euro ödenecekmiş. Gökhan Süzen, Gaziantepspor’a kiralanmış. Süzen’in garanti ücretinin 275 bin Euro’su siyah-beyazlı kulüp tarafından karşılanacakmış. Sezer Öztürk de sezon sonuna kadar Süper Lig’in yeni ekibi Başakşehirspor’a bedelsiz olarak kiralanmış. Sezer’in 2014-2015 sezonu garanti ücretinin 500 bin Euro’sunun Beşiktaş tarafından ödeneceği bildirilmiş.
Galatasaray’da; teknik direktör Prandelli’nin istemediği Sabri, Eboue, Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan için Galatasaray 12 milyon 200 bin TL ödeyecekmiş. Yanlışlık nerde anlayamıyorum.

 
 
Okunma Sayısı: 881
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı