"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sabıkalı yol kapatıldı

03 Eylül 2014, Çarşamba
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, üç gün arayla yaşanan iki kaza sonrasında 5 kişinin ölüp, 40’a yakın kişinin ise yaralandığı Uludağ’daki yolun teknik inceleme bitene kadar kapalı kalacağını belirtti.
  Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin batısından Uludağ’a ulaşım için alternatif güzergâh olarak yapılan, yaklaşık 1300 metre uzunluğundaki Dobruca Caddesi  İnkaya bağlantı yolunda üst üste yaşanan kazalar sonucu, 3 gün içinde 5 kişi ölmüş, 40’a yakın kişi de yaralanmıştı. Yolun açılmasının ardından 2 ay geçmemesine rağmen, aynı bölgede ölümle sonuçlanan üst üste kazalar yaşanması üzerine valilik konuya el attı.  
Okunma Sayısı: 422
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı