"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hükümet emeklileri üzdü

03 Eylül 2014, Çarşamba
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Malî Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, 62. Hükümet Programı’nda, 11 milyon emeklinin beklentilerinden söz edilmediğini ileri sürerek, bu durumun kendilerinde üzüntü oluşturduğunu belirtti.
 Kurnaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Meclis’te okunan programda, emeklilerin çok daha fazla yer alacağını umduklarını ancak emekli topluluğunun programı gördükten sonra karamsarlığa kapıldığını ifade etti. Kurnaz, açıklamasında şu görüşleri savundu: “Sayıları 11 milyonu bulan emekli, dul ve yetimlerimiz her hükümet programı açıklandığında umutla ekranların karşısına geçer ve kendileri için ne gibi düzenlemeler, iyileştirmeler getirileceğine bakar. Birçok kez hayal kırıklığına uğrasak da bu huyumuzdan vazgeçmeyiz. Nitekim bu kez de emeklilerimiz umutlarını, beklentilerini başka bahara ertelemek zorunda kaldı.” 
Okunma Sayısı: 498
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı