"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

8 bin okul müdürü görevden alındı

03 Eylül 2014, Çarşamba
Türk Eğitim-Sen üyeleri, okul yöneticileri değerlendirme süreci sonunda bazı müdürlerin görevden alınmasını Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) önüne siyah çelenk bırakarak protesto etti.
MEB önünde toplanan sendika üyeleri, çeşitli sloganlar atarak, dövizler taşıdı. Türkiye Kamu-Sen Genel  Başkanı da olan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yaptığı açıklamada, çıkarılan yasayla MEB’deki 8 bin okul müdürünü görevden alındığını ifade ederek, “Alınabilir, ‘alınmaz’ demiyoruz ama başarısızsa, liyakatı, kabiliyeti, sevk ve idare gücü yoksa alınabilir. Ama açıkça başarısı gözler önünde olan insanların alınmasını kabul edemiyorum” dedi.
Okunma Sayısı: 434
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı