"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HES ve iş makinalarına saldırı

03 Eylül 2014, Çarşamba
Muş’ta asfalt çalışması için kullanılan iş makinaları saldırıya uğrarken, Tunceli Ovacık’ta bulunan Mercan HES terör örgütü mensuplarının saldırısına uğradı. Muş’ta, karayollarının asfalt çalışmasında kullanılan ve bir firmaya ait kamyon ve 2 asfalt aracı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakıldı.
 Muş-Diyarbakır karayolu Muş Alparslan Üniversitesi yakınlarında asfalt çalışmalarında kullanılan 1 kamyon ve 2 asfalt aracı, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce ateşe verildi. Yangın, olay yerine gelen Muş Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Öte yandan, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde bir grup teröristin, Mercan Hidroelektrik Santrali’ne (HES) yerleştirdikleri patlayıcıyı uzaktan patlattığı, olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadığı bildirildi. Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Ovacık Mercan HES’deki işçilerin dün saat 20.40 sıralarında terör örgütü TKP/ML-TİKKO mensuplarınca dışarı çıkarıldığı ve binaya yerleştirilen patlayıcının kablo düzeneğiyle uzaktan patlatıldığı belirtildi.
Okunma Sayısı: 807
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı