"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş: PKK’ya lojistik destek sağlayanları unutmadık

03 Eylül 2014, Çarşamba
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, “Adı geçen devletlerin Peşmerge güçlerine yapacakları silah sevkıyatından PKK’nın da yararlanacağı ihtimali ciddi bir endişe kaynağıdır” değerlendirmesinde bulundu.
Türkeş, yaptığı yazılı açıklamada,  31 Ağustos’ta ise Almanya’nın Peşmerge güçlerine silah sevkıyatı başlatacağını, bu sevkıyatın tanksavarlar, tanksavar füzelerini de kapsayacağını açıklayarak şunları kaydetti: “Terör örgütü PKK’nın Kandil’den otobüsler kaldırarak Peşmerge ile IŞİD’e karşı omuz omuza savaşmaya gittiği de ayrıca bilinmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi, mevzubahis silah sevkıyatına ve bu sevkıyatın öncülerine tarihten gelen sebeplerden dolayı kuşkuyla yaklaşmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi, 1990’lı yıllar boyunda PKK’ya lojistik ve siyasi destek veren devletleri ve bu devletlerin Türkiye üzerindeki menfaat hesaplarını unutmamıştır.” 
Okunma Sayısı: 480
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı