"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vizeyle Cuma namazı

03 Eylül 2014, Çarşamba
Erivan’da cuma namazı kılmak isteyen bazı sivil toplum örgütü temsilcileri, Ermenistan’ın Tahran ve Tiflis büyükelçiliklerine vize başvurusu yaptı. Iğdır’da faaliyet gösteren çok sayıda dernek ve sivil toplum kuruluşu, Ermenistan’ın başşehrinde Cuma namazı kılabilmek için harekete geçti. Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği Genel Başkanı Göksel Gülbey, daha önce bu konuda Dışişleri Bakanlığı’na müracaatta bulunduklarını söyledi.
Ermenistan’ın Tahran ve Tiflis büyükelçiliklerine başvurarak konuyla ilgili izin talebinde bulunduklarını anlatan Gülbey, vize başvurularının olumlu cevaplanmasını beklediklerini belirtti. Ermenistan yönetiminden beklediklerini ifade eden Gülbey, “Biz de Ermenistan’da Cuma Namazı kılmak istiyoruz. Bunun için de hem posta hem de faks yoluyla Ermenistan’ın Tahran ve Tiflis büyükelçiliklerine ülkeye giriş vizesi ve can güvenliği için resmî başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. İnşallah olumlu sonuç alırız” diye konuştu.  
Okunma Sayısı: 736
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı