"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uyuşturucu ile mücadele çağrısı

03 Eylül 2014, Çarşamba
İzmir’de bir gurup sivil toplum kuruluşu, çocukların ve gençlerin korunması için uyuşturucu ile mücadele çağrısı yaptı.
 Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği İzmir Şubesi’nin çağrısıyla birçok dernek uyuşturucu ile mücadele için bir araya geldi. Çocuk ve gençlerin korunması için uyuşturucu ile mücadele başlatan sivil toplum kuruluşlarının temsilciler ortak basın açıklaması yaptı. Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği İzmir Şubesi Sekreteri Tolga Kaman, Özellikle eğitim hayatından kopmuş, aile bağları parçalanmış ve sokakta yaşayan çocukların uyuşturucu bağımlılığı konusunda risk altında olduğunu belirtti. Kaman, şunları kaydetti: “Gençlerimizin korunmasında tıbbî, hukukî, sosyal ve güvenlik boyutuyla birlikte bütüncül bir yaklaşım gerekmektedir. Bu noktada en iyi strateji, madde kullanımına yol açan risk faktörlerinin belirlenmesi, koruyucu ve önleyici çalışmalar yapılmasıdır. Bu alanda yapılacak etkin mücadelede, kurumlar arasındaki koordinasyon, ve işbirliği artırılmalıdır.” 
Okunma Sayısı: 448
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı