"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

iSRAİLLİ BAKAN DA KARARI ELEŞTİRDİ

03 Eylül 2014, Çarşamba
İsrail Maliye Bakanı Yair Lapid, hükümetin Batı Şeria’da 4 bin dönüm araziye el koyma kararını eleştirerek bu durumun İsrail’e zarar vereceğini belirtti.
 Lapid’in, “Bu zamanda (böyle bir kararın) amacı ne? İşte aldatıcı fırsatçılık budur, zira hükümetten böyle bir şey istenilmedi, dolayısıyla İsrail’e sadece zarar verecek” dediği belirtildi. İsrail’in uluslar arası toplumla gereksiz tartışmalara girmemesi adına daha “yumuşak” politikalara ihtiyaç duyduğunu ifade eden Lapid, “Yakında yeni bir operasyonu bitirdik ve uluslar arası toplumunun (bize olan) desteğini korumak için mücadele ediyoruz. ABD ile İsrail arasında yeni kriz çıkarmanın ne gereği vardı?” diye konuştu. İsrail, Batı Şeria’yı Yahuda ve Samarya şeklinde adlandırarak kendi toprağı olarak görüyor. Batı Şeria’da 2 milyon 300 bin, Doğu Kudüs’te ise 200 bin Yahudi yerleşimci bulunuyor.
Okunma Sayısı: 507
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı