"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Pakistan diken üstünde

03 Eylül 2014, Çarşamba
Pakistan’da 14 Ağustos’ta Başbakan Navaz Şerif’in istifası talebiyle başlayan hükümet karşıtı eylemlere katılan ve polisle çatışan göstericilerin, bakanlıklar ile parlamentonun bulunduğu kırmızı bölgedeki bekleyişi sürüyor.
Barışçıl başlayan, ancak son günlerde polis ile göstericiler arasında zaman zaman yoğun çatışmalara sahne olan kırmızı bölgede, Pakistan Adalet Hareketi (PTI) ve Pakistan Halk Hareketi (PAT) taraftarları, beklemeye devam ediyor. Polisin, göstericilerin yoğun saldırılarının ardından geri çekildiği kırmızı bölgeye tekrar girmek istemesi, zaman zaman çatışmaların alevlenmesine sebep oluyor. Ordu ise eylemlerin başladığı 14 Ağustos’tan bu yana soğukkanlılıkla hareket etmeye ve demokrasiyi destekleyen açıklamalar yapmaya devam ediyor. Çatışmalar sırasında askerlerin olaylara müdahil olmadıkları gözleniyor. Askerler, şiddetli çatışmaların ardından olay yerine gelerek güvenliğin sağlamasının ardından tekrar görev yaptıkları yerlere geri dönüyor. 
Okunma Sayısı: 601
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı