"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1 milyon Ukraynalı yerinden oldu

03 Eylül 2014, Çarşamba
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), Ukrayna’daki çatışmalar dolayısıyla yerinden olanların sayısının bir milyonu aştığını bildirdi.
 BMMYK Avrupa Bürosu Başkanı Vincent Cochetel, BM Cenevre Ofisi’nde yapılan basın toplantısında, Ukrayna’da ordu birlikleri ile Rusya yanlısı ayrılıkçılar arasındaki çatışmalardan kaçan ve Ukrayna içinde kalan kişilerin sayısının son üç haftada iki katına çıkarak 260 bini bulduğunu belirtti. Rusya’nın verdiği bilgilere göre, bu ülkeye geçen Ukraynalı sayısının da yaklaşık 814 bin olduğunu ifade eden Cochetel, böylece ülke içinde ve dışında bulunan ve yerinden olan toplam Ukraynalı sayısının 1 milyonu aştığını kaydetti. Cochetel, Ukraynalıların bir kısmının ise Belarus, Moldova ve bazı Avrupa Birliği ülkelerine gittiğini söyledi. 
Okunma Sayısı: 547
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı