"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kanada’da bir okul ev ödevini yasakladı

03 Eylül 2014, Çarşamba
Kanada’nın Quebec eyaletine bağlı Saugenay şehrindeki bir okulda, öğrencilere ev ödevi verilmesi yasaklandı.
 Saugenay’ın Jonquiere Halk Okulları Yönetimi, başlattıkları bir pilot projenin sonuçlarını görmek üzere, College de Saint-Ambrose isimli okulun ilkokul 1. sınıfından 6. sınıfına kadar olan kısmındaki 339 öğrenciye yıl boyunca ev ödevi verilmemesini kararlaştırdı. Halk Okulları Yönetimi Sözcüsü Marie-Eve Desrosiers, yasağın sonuçlarının, skolastik gelişime yardımcı olup olmayacağını görmek istediklerini ve çalışma sonunda kurulun bir karar vereceğini açıkladı. Sözcü, yasağın sadece ev ödevi ile sınırlı olduğunu, okuma ve ders çalışma konularında mevcut sistemde bir değişiklik yapılmadığını hatırlattı.
Okunma Sayısı: 455
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı