"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hırsıza tedbir dayanmıyor

03 Eylül 2014, Çarşamba
Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Mustafa Gürel, sektörde ulusal ve uluslar arası zincirlerle rekabet edebilmek için düşük kar marjlarıyla satış yapan yerel perakendecilerin sık sık meydana gelen hırsızlık olayları ile ciddî zarara uğradığını söyledi. Gürel, “Her ne kadar perakendecilerimiz, marketlerini güvenlik kameralarıyla BBG evi gibi izliyor olsa da hırsıza önlem dayanmıyor:” dedi.
Bursa PERDER, üyelerini kayıp, kaçak ve hırsızlık hususunda bilgilendirdi. Kayıp oranlarının perakendeciler için halen öncelikli sorunlar arasında yer aldığının altını çizen Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel; kâr marjlarının düşük olduğu perakende sektöründe kayıp, kaçak ve hırsızlığın önüne geçmenin perakendeciler için önemli bir kazanç olduğuna dikkat çekti. Toplantıda dernek üyeleri sektördeki kayıp, kaçak ve hırsızlığı önlemek için geliştirilen teknolojik yenilikler konusunda bilgilendirildi. Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda konuşan Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel, perakendecilerin ekonomiye katkı sağlamak için sektörde bir yandan var gücüyle çalışırken, diğer yandan kayıp, kaçak ve hırsızlıkla mücadele ettiğini dile getirdi.
Okunma Sayısı: 530
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı