"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uyduruk festivallere tedbir alınmalı

03 Eylül 2014, Çarşamba
Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Bir kısım Belediyeler ve kuruluşlar tarafından çeşitli ad ve nüanslarla yapılan uyduruk festival, şenlik, fuarlar hakkında açıklama yaptı ve bunlar için tedbir istedi.
Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş,“Ülkemizin birçok yerinde çeşitli isim ve nüanslar ile Belediyeler ve bir kısım kuruluşlar aracılığıyla değişik festival, şenlik ve fuarlar yapılıyor. Bu Festival ve Fuar organizasyonlarına Kültür Bakanlığı da maddî katkı sunuyor. İyice baktığınız zaman bu işinde suyunu çıkardıklarını göreceksiniz. Tamamıyla iyi niyetle ortaya atılan ve devletten ciddî maddî destek sağlanan bu işte de artık bir ciddiyet ve düzen gerekir. İşin sıkı denetimi, gözetimi yanı sıra bu tür faaliyetler uyduruk isimler ve değişik organizasyonlarla festival, şenlik ve fuar denerek birilerinin arpalığı ve geçim kaynağı olmaktan çıkartılmalı, ilgili kurum kuruluşunda kamu oyunda yıpratılmasının da önüne geçilmeli” dedi.
Okunma Sayısı: 489
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı