"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni ders yılı keşmekeşle açıldı

16 Eylül 2014, Salı
DERS ZİLİNİ BAKAN ÇALDI: Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle, Balgat Meslekî ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen açılış törenine katıldı. Avcı, programın sonunda ilk ders için zil çaldı.
ATAMA VE NAKİLLERDE GECİKME
2014-2015 eğitim ve öğretim yılı, “paralel yapıyla mücadele” gerekçesiyle 7 bin okul müdürünün görevden alındığı, atama ve nakillerin şimdiye kadar görülmemiş şekilde geciktiği bir ortamda, bu uygulamaların yol açtığı kargaşa ve sıkıntılarla başladı.

DERS KİTAPLARINDA KEMALİZM
Okullarda öğrencilerin içtima düzeninde “rahat-hazırol” komutlarıyla hizaya sokulduğu “kışla sistemi”nin ve ders kitaplarında Kemalist muhtevanın devam ediyor olması da, eğitim sistemindeki zihniyet sorununun hâlâ aşılamadığının göstergesi.
Okunma Sayısı: 674
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı