"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Avcı: Okullarda ibadethane açılabilir

16 Eylül 2014, Salı
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, okullarda ibadethane açılmasına ilişkin, “İhtiyaç olan okullarda bu tip hizmetler verilecek. ‘Açılabilir’diyoruz. İhtiyaç olan yerlerde açılabilir. Ama ibadet zorunlu değil” dedi.
Okullarda ibadethane açılabilir

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, okullarda ibadethane açılmasına ilişkin, “İhtiyaç olan okullarda bu tip hizmetler verilecek. ‘Açılabilir’diyoruz. İhtiyaç olan yerlerde açılabilir. Ama ibadet zorunlu değil” dedi. Bakan Avcı, Balgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. “İbadethaneler ilkokullardan itibaren mi kurulacak” sorusu üzerine Avcı, birçok okulda öğretmenlerin ve isteyen öğrencilerin ibadet edebilmeleri için ayrılan yerler bulunduğunu, ancak bunların genellikle bodrum katlarında uygunsuz yerler olduğunu söyledi. Nabi Avcı, “Onu netleştirmek için yönetmeliğimizde gün ışığı alabilir yerlerde bunların açılması gerektiğini vurguladık. İhtiyaç olan okullarda bu tip hizmetler verilecek” diye konuştu. 
Okunma Sayısı: 622
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı