"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Narkotimler görev başında

16 Eylül 2014, Salı
Yeni eğitim-öğretim yılı başladı, ilk ve ortaöğretimde 16 milyon 400 bin öğrenci ile 873 bin öğretmen ders başı yaptı.
 İçişleri Bakanlığının, okullarda uygulanacak güvenlik tedbirlerine ilişkin yayımladığı genelge üzerine polis, okullarda yoğun güvenlik önlemleri aldı. Okul yönetimi ve velilerin güvenlik sorunlarını paylaşacakları irtibat görevlisi “Okul Polisi” uygulamasına devam edildi. Her okuldan sorumlu bir polis memuru görevlendirildi. Okullarda resmi ve sivil ekipler görevlendirildi, motosikletli Yunus Polisleri okul önlerinde devriye görevi yaptı. Okulla ilgisi bulunmayan kişiler, okul çevresinden uzaklaştırıldı. Seyyar satıcıların okul çevresinde satış yapmaları engellendi. Polis, servis araçlarıyla şoförlerin evraklarını da denetledi.
Okunma Sayısı: 495
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı