"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Veliler çileden çıktı

16 Eylül 2014, Salı
İstanbul’da bir ilkokulda yaşananlar pes dedirtti. Sabahın erken saatlerinde çocuklarını ders başı yapması için okula getiren veliler yaşananlar karşısında tepki gösterdi.
 Okula gelen velilerden bazıları bahçedeki görevlinin “Bugün okul yok, yarın sabah 7.20’de gelin” demesi üzerine geri dönerken, bazı velilerde “Siz çocuğunuzu sınıfa gönderin, saat 10’da tören var” denildi. “Tören var” uyarısı ile binaya giren veliler, bina içerisinde karşılaştıkları yetkilinin söyledikleri karşısında şaşkınlık yaşadı. Bina içerisindeki yetkili tarafından “Yukarı niye çıkıyorsunuz, sınıflarda kimse yok, öğrenci de yok, öğretmen de yok” diye geri çevrilen veliler, tam okuldan çıkacakken hoparlörden gelen sesle yeni bir şaşkınlık yaşadı.  Hoparlörden konuşan okul müdürünün yaptığı, “Veliler geri dönmesin, çocukları sınıfa göndersin. Saat 10’da tören vardır” anonsla beraber iyice çileden çıkan veliler, okulun müdür ve müdür yardımcılarının değiştiğini ve henüz göreve başlamadığını öğrendi. “Tören var” anonsunu yapanın okulun eski müdürü olduğunu öğrenen veliler “böyle rezalet olmaz” diyerek okuldan ayrıldı.

İSMAİL TEZER-İSTANBUL
Okunma Sayısı: 540
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı