"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ukrayna’da ateşkes ihlali endişesi

16 Eylül 2014, Salı
Ukrayna’nın doğusunda faaliyet gösteren AGİT Gözlemciler Grubunun, Donetsk yakınlarında ateş altında kaldığı bildirildi.
Ülkede çalışmalarını sürdüren gözlemci grubuna, Donetsk’te daha önce saldırı yapılan Putilovka pazarında incelemelerde bulunulduğu sırada ateş açıldığı, gözlemci heyetine 200 metre mesafede silah patladığı ifade edildi. Bunun sonucunda gözlemci heyetin olay yerinden bir kilometre uzağa giderek yerini değiştirmek zorunda kaldığı ancak heyetinin gittiği yerin 100 metre yakınına da yine mermi isabet ettiği belirtildi. Gelişmeler üzerine  heyetinin bölgeyi terk etmek zorunda kaldığı vurgulandı. Bu arada Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ve Almanya Başbakanı Angela Merkel, telefon görüşmesi yaptı. Ülkedeki son gelişmeleri değerlendiren iki lider, doğudaki ateşkes sürecinin ihlal edilmesinden endişe duyduklarını belirtti. 
Okunma Sayısı: 465
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı