"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KIBRIS İÇİN BARIŞ ÇAĞRISI

17 Eylül 2014, Çarşamba
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’e çağrıda bulunarak “Gelin bu barışı bir an önce, yarın değil bugün, gelecek hafta değil bu hafta, gelecek yıl değil bu yıl yapalım” dedi.
Kıbrıs için barış çağrısı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’e çağrıda bulunarak “Gelin bu barışı bir an önce, yarın değil bugün, gelecek hafta değil bu hafta, gelecek yıl değil bu yıl yapalım” dedi. İlk yurtdışı gezisini KKTC’ye yapan  Davutoğlu KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile ortak basın toplantısı düzenledi.Toplantıda Doğu Akdeniz’i nasıl bir barış havzası haline getiririz diye düşündüklerini ifade eden Davutoğlu istedikleri ölçüde mukabele görmediklerini belirtti. Toplantı esnasında Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis’e çağrıda bulunan Davutoğlu çağrısında, “Şimdi harekete geçme zamanıdır. Buradan, Sayın Anastasiadis’e de sesleniyorum; Gelin bu barışı bir an önce, yarın değil bugün, gelecek hafta değil bu hafta, gelecek yıl değil bu yıl yapalım. İleriye ertelenen her çözüm aslında çözümsüzlüğü derinleştirir, ertelemeyelim” ifadelerini kullandı.

Samaras’a  “Çay içelim” dedi
Yunanistan Başbakanı Andonis Samaras’a çağrıda bulunan Başbakan Davutoğlu, “Sayın Yunanistan Başbakanı hazırsa birlikte önce Güney’e gidelim, birlikte çay içelim, sohbet edelim. Sonra Kuzey’e gelelim, yine birlikte olalım. Akdeniz, bir çok medeniyetlerin, bir çok milletlerin ortak denizi olmuştur. Gelin beraber burada barışı inşa edelim” dedi. 
Okunma Sayısı: 1227
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı