"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İhvan liderine 3. müebbet

17 Eylül 2014, Çarşamba
Mısır’da Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii ve 14 kişinin ömür boyu hapse mahkûm edildiği bildirildi.
İhvan liderine 3’üncü müebbet

Mısır’da Müslüman Kardeşler Teşkilâtı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii ve 14 kişinin ömür boyu hapse mahkûm edildiği bildirildi. Bedii hakkında daha önce de kamuoyunda "İstikame Camisi olayları" ve "Kalyub şehrinde yol kesme" olarak bilinen iki ayrı dâvâda daha müebbet hapis cezası verilmişti. Sanıkların yaklaşık 15 dakika süren duruşmanın ardından verilen karara tepki olarak demir kafesin arkasından “askeri yönetim düşsün”, “askerî yargı düşsün” şeklinde seslendiği belirtildi. 
Okunma Sayısı: 676
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı