"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

EĞİTİMDE CİDDî REFORMLAR LÂZIM

18 Eylül 2014, Perşembe
Başbakan Ahmet Davutoğlu, millî eğitimin hâlâ çok ciddi yapısal reformlara ihtiyacı bulunduğunu belirtti.
Eğitimde ciddî reformlara ihtiyaç var
Başbakan Ahmet Davutoğlu, millî eğitimin hâlâ çok ciddi yapısal reformlara ihtiyacı bulunduğunu belirtti. Başbakan Davutoğlu, Millî Eğitim Bakanlığı’nda (MEB) düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, ikinci ekonomik atılım hamlesi, yeni evrensel demokrasi standardını yakalama çabası içerisinde eğitime düşen role de dikkati çeken Davutoğlu, şunları söyledi: “Millî eğitimimizin hâlâ çok ciddî yapısal reformlara ihtiyacı var. Bu gözardı edilemez. Çünkü dünya değişiyor, araçlar değişiyor, Türkiye’nin ihtiyaçları olağanüstü bir dinamizm içinde yenileniyor. Onun için en kısa zamanda bunları gözden geçireceğiz.”
Okunma Sayısı: 705
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    18.9.2014 09:58:00

    Sn.Başbakanımız MEB ğının mutlak surette manevi eksikliği gideren
    milletimizin milli ve manevi değerleriyle çatışmayan,evlatlarımızın fikirlerini serdetmede hür vasata kavuşabi,lmesi ile mümkündür.Darbe artığı kaideler,diktatörlük tortusu jakoben anlayışlar yerine kendine güveni olan,fikrini ifade etmede imtina etmeyen,kafası müphem halden uzak nesil yetiştirmekle mümkündür.Bunun için MEB ciddi ve tutarlı eğitim hedefleri olan bakanlığa süratle ve sağlıklı şekilde kavuşturulmalıdır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı