"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DEMOKRASİ OLMADAN ÜRETİM OLMAZ

18 Eylül 2014, Perşembe
İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Demokratik iklim oluşmadan ne yaparsanız yapın üretim olmaz. Demokrasinin ne kadar gelişmişse ekonominiz de o kadar ileri olur” dedi.
Demokrasi olmadan üretim olmaz
İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Demokratik iklim oluşmadan ne yaparsanız yapın üretim olmaz. Demokrasinin ne kadar gelişmişse ekonominiz de o kadar ileri olur” dedi. Ankara Sanayi Odası (ASO) Gündem Toplantılarının 21’incisi, İçişleri Bakanı Ala’nın katılımıyla yapıldı. Bakan Ala, ASO’da yaptığı konuşmada, demokratik ülkelerin ekonomik açıdan da ileri durumda bulunduğunu, bunun da bir tesadüf olmadığını söyledi. Demokrasinin, ekonomik gelişmenin önünü açtığını ifade eden Ala, “Demokratik iklim oluşmadan ne yaparsanız yapın üretim olmaz. Üretim iklimini, zenginleşmenin iklimini oluşturan birinci sıradaki faktör demokrasi. Demokrasinin ne kadar gelişmişse ekonominiz de o kadar ileri olur” dedi.
Okunma Sayısı: 746
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    18.9.2014 09:49:00

    Sn.Bakan tesbitiniz doğru uygulamalarınız yanlış.Aslında demokrasinin gelişmiş olması aynı zamanda HAK ve ADALET mefhumlarınında yerleşmiş ve tam tatbikiyle mümkündür.HAK ve ADALET in olmadığı-eksik olduğu,yanlış uygulandığı sistem,üllkelerde fikri,sınai ve diğer alanlarda terakki etmek mümkün değildir.
    Bakanlığınızda şu an devam eden uygulamalar sizin mesuluyetiniz altındadır.Hata yapan,kusur eden,ihanet içinde olanların cezalandırılması nasıl ki hak ve mecburiyet ise masum olanların da toptancı anlayışla cezalandırılmaları,intikam hisleriyle icraat yapılması ’ADALET ve HAK’ mefhumlarına yapılan bir darbe ve ihanettir.
    ADALET HEPİMİZİN İHTİYACI,zulüm ise alçaklığın,şeytani hislerin esaretinde olmaktır

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı