"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Müdür atamalarına tepki

18 Eylül 2014, Perşembe
Türk Eğitim-Sen İstanbul Şubesi üyeleri, okul müdürü atamalarını protesto etti. Zeynep Kamil Parkı’nda toplanan sendika üyeleri, pankart açıp slogan atarak Üsküdar Hükümet Konağına kadar yürüdü.
Burada basın açıklaması yapan Türk Eğitim-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, 2014–2015 eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve eğitim çalışanları için hayırlara vesile olmasını diledi. Bu eğitim-öğretim yılında en büyük sıkıntının MEB Yasası ve ardından çıkarılan Yönetici Atama Yönetmenliği olduğunu savunan Hasanpaşaoğlu, “Millî Eğitim Bakanlığında 4 yılını tamamlayan 8 bin civarında okul müdürünün görevi, hiçbir kriter olmaksızın keyfi şekilde uzatılmamıştır” dedi.
Okunma Sayısı: 523
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı