"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dokunulmazlık dosyaları 989’a ulaştı

18 Eylül 2014, Perşembe
Meclis’te milletvekillerine ait dokunulmazlık dosyalarının sayısı 989’a ulaştı.
 Alınan bilgiye göre,  24. Dönem başından bugüne kadar Meclis’e gelen dosya sayısı bin 138’e ulaştı. Bazı milletvekillerinin belediye başkanı seçilmesi, bazı suçların yargı paketleri kapsamına girmesi ve çeşitli sebeplerle talep edilmesi üzerine 149 dosya Başbakanlığa geri gönderildi. Geri gönderilen 149 dosya dolayısıyla Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’ndaki dosya sayısı 989’a düştü. Son olarak Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan’a ait 3 dosya da Başbakanlığa geri gönderildi. Bu dosyaların ikisi Erdoğan, biri ise Erdoğan ve Ordu Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin’in ortak dosyası olarak düzenlenmişti. Şahin’in dosyası, milletvekilliği devam ettiği için Meclis’e geri gönderilecek.
Okunma Sayısı: 499
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı