"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DARBECİYE DESTEK DARBECİDEN

19 Eylül 2014, Cuma
Mısır yönetimi, Libya’da darbe girişiminde bulunan Halife Hafter’e destek veren Tobruk’taki Temsilciler Meclisi’nin ülkenin tek meşrû temsilcisi olarak görülmesini talep etti.
Hafter’e Mısır desteği
Mısır yönetimi, Libya’da darbe girişiminde bulunan Halife Hafter’e destek veren Tobruk’taki Temsilciler Meclisi’nin ülkenin tek meşrû temsilcisi olarak görülmesini talep etti. İspanya’nın başşehri Madrid’te düzenlenen “Libya’da İstikrar ve Kalkınma Konferansı”nda konuşan Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, Libya’nın doğusundaki Tobruk’ta kurulan Temsilciler Meclisi’ne tam desteklerinin olduğunu ve Libya halkının tek meşru temsilcisi olarak görülmesi gerektiğini dile getirdi. Şükri “Millî Genel Kongre’nin (MGK) yeniden canlandırılması ve paralel bir hükümet oluşturulması uluslar arası toplum nezdinde kabul görmeyen ve meşrû olmayan bir durumdur”  şeklinde konuştu. “Trablus’taki MGK’nın yeniden canlandırılmasının tehlikeli olduğunu” iddia eden Şükri, “herhangi bir diyalog öncesinde Tobruk Temsilciler Meclisi’nin ve orada oluşturulmuş hükümetin Libya halkının tek temsilcisi olarak kabul edilmesinin temel ilke olarak kabul edilmesini” talep etti. aa
Okunma Sayısı: 642
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı