"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mağdur işçiler İşsizlik Sigortası’na başvurdu

19 Eylül 2014, Cuma
Zonguldak’ta, Torba Kanun’un yürürlüğe girmesinin ardından özel kömür işletmelerinin işten çıkardığı madencilerden yaklaşık 100’ü İşsizlik Sigortası Fonu’ndan yararlanmak için başvuruda bulundu.
 Kamuoyunda “torba kanun” olarak bilinen yasanın getirdiği hükümlerin maliyetleri yüzde 50 oranında artırdığı gerekçesiyle üretimi durdurma kararı alan özel kömür işletmelerinin işten çıkardığı madencilerden bazıları, işsizlik fonu kaynaklarından yararlanmak için Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde yoğunluk oluşturdu. İşçilerden Murat Cin, yaptığı açıklamada, yaklaşık 7 yıldır çalıştığı maden ocağının üretimini durdurduğunu, yeni iş bulana kadar geçimlerini sürdürebilmek için fondan yararlanmak istediklerini söyledi.
Okunma Sayısı: 654
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı