"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul Adliyesi’nde mehteranlı eylem

19 Eylül 2014, Cuma
Katılımcı Büro Çalışanları Sendikası üyesi bir grup adliye çalışanı tarafından personel sorunlarının giderilmesi talebiyle düzenlenen eylemde, mehteran takımı da gösteri sundu.
Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan Katılımcı Büro Çalışanları Sendikası üyesi adliye çalışanları, Türk bayrağı ile “Mobbinge geçit yok” ve “Fazla mesai lütuf değil, haktır” dövizleri açtı. Sendika üyeleri tarafından yapılan açıklamada, yargının sorunlarının bir bütün olarak değerlendirilmesi ve çözümde çalışanların sürecin parçası olması gerektiği belirtildi.  Açıklamada, “Bu sorunların çözümü için ne gerekiyorsa sendika olarak yapmaya hazırız. Aynı duyarlı tavrı, Adalet Bakanı’ndan da bekliyoruz” denildi.
Okunma Sayısı: 468
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı