"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sınıra uçaksavar ve havan mermisi düştü

19 Eylül 2014, Cuma
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye’de meydana gelen çatışmalar sırasında, Türkiye’ye uçaksavar ve havan mermisi düştüğünü, angajman kuralları gereği, belirlenen hedeflere misliyle karşılık verildiğini bildirdi.
TSK’ın internet sitesinde, yer alan bilgiye göre, Şanlıurfa’da, 3’üncü Hudut Alay Komutanlığı Gültepe Hudut Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, Akçakale Yağmuralan köyü yakınlarında boş araziye, Suriye’deki çatışmada kullanılan bir adet uçaksavar ve havan mermisi düştü. Angajman kuralları gereği, belirlenen hedeflere misliyle karşılık verilirken, Türkiye tarafına seken mermiler, herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadı.
Okunma Sayısı: 419
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı