"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Milletvekilleri soru rekoru kırdı

19 Eylül 2014, Cuma
Yasama yılını geride bırakan TBMM’de, yaklaşık 60 bin yazılı ve sözlü soru önergesi ile bir rekora imza atıldı.

Edinilen bilgiye göre, meclis 24. Dönem 4. yasama yılında 58 kanun çıkardı. 24. Dönem’de bugüne kadar 320 düzenleme yasalaştı. Milletvekillerinin bilgi edinmek amacıyla sorduğu sorularda bir rekora imza atıldı. Şimdiden yazılı ve sözlü soru önergelerinin sayısı 60 bine dayandı. Geçmiş dönemlerde 20–25 bin aralığında gerçekleşen soru önergeleri, 10 Eylül itibarıyla iki katını geçerek 57 bin 490’a ulaştı. Süresi içinde yanıtlanmadığı için işlemden düşen soru önergelerinin sayıca çokluğu da dikkati çekiyor. Soru önergelerinin yaklaşık üçte biri yanıtsız kaldı.

Okunma Sayısı: 374
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı