"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İran ile P5+1 yeniden masada

19 Eylül 2014, Cuma
İran’ın nükleer programına ilişkin BM Güvenlik Konseyi’nin beş daimî üyesi ve Almanya ile İran arasında devam eden müzakereler bugün New York’ta uzmanlar seviyesinde başlayacak.
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, nükleer müzakereler BM Genel Kurulu Genel Görüşmeleri sırasında da üst düzey katılımlarla devam edecek. Uzun süre ara verilen müzakereler geçen yıl BM Genel Kurulu sırasında tekrar başlamış ve Kasım ayında Cenevre’deki görüşmeler sırasında geçici anlaşmaya varılarak İran’a uygulanan ambargolar hafifletilmişti. Kalıcı bir anlaşmaya ulaşmak için verilen altı aylık süre, Kasım ayına kadar uzatılmıştı. P5 ülkeleri ve Almanya ile İran arasındaki müzakerelerde kalıcı bir anlaşmaya ulaşmak için halen taraflar arasında büyük fark olduğu belirtiliyor. New York’taki müzakerelerin BM Genel Merkezi ve Avrupa Birliği’nin BM Misyonu’nda yapılacağı kaydedildi.
Okunma Sayısı: 451
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı