"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Filistin sorunu BMGK’da çözülsün

21 Eylül 2014, Pazar
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İsrail-Filistin sorunun Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde (BMGK) çözüme kavuşturulmasını umduğunu söyledi.
Hollande, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile Elysee Sarayı’nda görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Hollande, Gazze’de yaşanan ve 2 binden fazla insanın ölümüyle sonuçlanan olaylar sonrası kalıcı barışın sağlanması için Abbas’ın izlediği politikayı takdirle karşıladığını ve Filistin halkıyla dayanışma içinde olduklarını söyledi. Hollande, Gazze’nin yeniden inşa edilmesi için destek olacaklarını belirtti. Bölgede kalıcı barışa ulaşmak için sıkı askıya alınan müzakerelerin  tekrar başlatılması gerektiğini vurgulayan Hollande, İsrail-Filistin sorunun BMGK’de çözülmesini umduğunu ifade etti.  
Okunma Sayısı: 476
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı