"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kasımpaşa ilk galibiyet peşinde

21 Eylül 2014, Pazar
Süper Lig’in 3. haftasında bugün Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak Kasımpaşa, ilk galibiyetini almak istiyor.
 Lacivert-beyazlılar, sezona deplasmanda İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak başlamıştı. Geçtiğimiz hafta ise İstanbul’da konuk ettiği Mersin İdmanyurdu karşısında devreyi 2-0 geride kapattığı maçı 2-2’ye getirerek 1 puan alan Kasımpaşa, ilk iki haftada galibiyet elde edemedi. Sezona Fenerbahçe deplasmanında aldığı 3-2’lik yenilgiyle  başlayan Tolunay Kafkas yönetimindeki Kardemir Karabükspor ise geçen hafta İstanbul Başakşehir ile golsüz berabere kalmıştı. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek. 
Okunma Sayısı: 522
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı