"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sivas, 3 puana odaklandı

21 Eylül 2014, Pazar
Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, bugün sahasında karşılaşacağı Torku Konyaspor’u yenerek bu sezondaki ilk 3 puanını almayı hedefliyor.
Süper Lig’e sahasında Gaziantepspor’a 2-1 yenilerek kötü bir başlangıç yapan, geçen hafta ise deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan teknik direktör Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor, Torku Konyaspor maçına odaklandı. Ligin ilk iki haftasında sadece 1 puan alabilen Yiğidolar, Konya ekibini evine puansız göndererek, taraftarına sezonun ilk galibiyetini tattırmanın hesaplarını yapıyor. Bir galibiyet, bir mağlubiyet alan konuk Konyaspor’un ise 3 puanı bulunuyor. Sivas 4 Eylül Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak maçın hakemi İlker Meral. 
Okunma Sayısı: 340
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı