"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Minyatürde modern yansımalar

21 Eylül 2014, Pazar
Minyatür sanatının modern yansımalarından oluşan “Üç Fırça’’ sergisi, 2-13 Ekim’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM) sanatseverleri farklı dünyalara taşıyacak.
 Minyatür sanatçıları Canan Demirel, Raif Aydın ve Serap Derinkök, Ceylan Harmancı’nın küratörlüğünü yaptığı sergide, tarzları, renkleri ve bakış açılarıyla sanatseverleri şaşırtmayı hedefliyor. Üç sanatçının ilk ortak buluşması olan bu faaliyette, eserlerdeki yorumlar, detaylar ve kullanılan farklı malzemeler dikkati çekecek. Grafik tasarımlarıyla öne çıkan Canan Demirel, Bizans mozaiklerini de minyatür teknikleriyle yapıtlarına taşıyor. Eserlerinde ağırlıklı olarak İstanbul temasını işleyen Raif Aydın, hayalindeki şehri ince detaylarla minyatürlerinde yansıtıyor. Renklerle oynamayı seven ve eserlerinde bu özelliğiyle dikkati çeken Serap Derinkök ise minyatürde modern yorumlara imza atan bir isim.
Okunma Sayısı: 502
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı