"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çin’de dev yeşim taşı bulundu

21 Eylül 2014, Pazar
Çin’in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinde yaklaşık 600 ton ağırlığında yeşim taşı bulundu. Şinhua Ajansının yerel kaynaklara dayandırarak verdiği haberde, madencilerin “dev yeşim kayasını” Kuandien Man Otonom bölgesinde bir mağara açarken bulduğu kaydedildi.
Yerel maden şirketinin genel müdürü, kayayı tek parça çıkarmanın güç olduğunu ve mağaradan çıkarmak için henüz bir plan yapılmadığını söyledi. Vang, 8 metre çapında, 4 metre yüksekliğinde, 3 metre eninde ve 96 metreküp hacmindeki taşın “paha biçilemez” olduğunu ifade etti. Yerel yetkililer bulunan yeşim taşıyla ilgili dünya rekoru başvurusu yapmayı planladıklarını açıkladı. 
Okunma Sayısı: 612
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı