"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yargı’da seçim tarihleri belirlendi

22 Eylül 2014, Pazartesi
12 Ekim’de yapılacak olan Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyelik seçimi için Yargıtay ve Türkiye Adalet Akademisi seçim tarihleri belli oldu.

 3 asil ve 3 yedek üye belirlenecek olan Yargıtay’daki seçimler 23 Eylül’de yapılacak. Yargıtay’da, HSYK üyeliği için 16 kişi adaylık başvurusunda bulundu. HSYK’ya 2 asıl, 2 yedek üye gönderecek olan Danıştay’da ise seçim tarihi henüz belirlenmedi. Danıştay’daki seçim gününün önümüzdeki hafta içerisinde belirlenmesi bekleniyor. Türkiye Adalet Akademisi ise 16 Ekim’de yapılacak seçim ile kendi üyeleri arasından HSYK’ya bir asıl ve bir yedek üye gönderecek. İlk toplantıda yasal çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı, katılan üyelerle 20 Ekim’de yapılacak.

Okunma Sayısı: 542
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı