"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diplomatik pazarlık var

22 Eylül 2014, Pazartesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Musul Başkonsolosluğu personelinin Türkiye’ye getirilmesinde IŞİD’le pazarlık yapıldığı iddiası ile ilgili, maddî bir pazarlık yapılmadığını, diplomatik bir pazarlığın olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler 69. Genel Kurulu Genel Görüşmeleri vesilesiyle ABD’ye hareketinden önce Esenboğa Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu.
 Gazetecilerin, gündeme dair sorularına cevap veren Erdoğan, Musul Başkonsolosluğu personelinin Türkiye’ye getirilmesinde pazarlık yapıldığı iddialarının sorulması üzerine, “ Pazarlıktan neyi kastediyorlar bunu da bilemem. Burada eğer maddi bir pazarlıktan bahsediyorlarsa böyle bir şey kesinlikle, katiyyen söz konusu değil. Ama siyasi noktada, diplomatik bir pazarlıktan bahsediyorlarsa burada tabii ki siyasi, diplomatik bir pazarlık kesinlikle söz konusu. Bu siyasi bir pazarlığın neticesidir” şeklinde konuştu.
Okunma Sayısı: 459
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı