"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazzeli çocuklar barışa ışık tuttu

23 Eylül 2014, Salı
İsrail’in son saldırılarının ardından yaralarını sarmaya çalışan Gazze’deki çocuklar Dünya Barış Gününde “Barış içinde yaşayalım” mesajı verdiler.
Barışa ışık tuttular
İsrail’in son saldırılarının ardından yaralarını sarmaya çalışan Gazze’deki çocuklar Dünya Barış Günü dolayısıyla düzenlenen faaliyette, “barış içinde yaşam” mesajı verdi. Çatışmalardan uzak bir hayat sürmek istediklerini belirten çocuklar, savaşın karanlığını silmek ve barışa ışık tutmak için mum yaktı. Ablukanın ve yıkımın getirdiği zorlukları aşmak isteyen çocuklar, yaşadıkları coğrafyada barışın hakim olmasını talep etti. Faaliyeti düzenleyen Uluslararası Barış ve Arkadaşlık Kurumu üyesi Reyta Iyd, “Çocuklar, barışın ışığını hakim kılmak için mum yaktı. İsrail’in saldırıları ardından psikolojik travmalar yaşayan çocuklar, rahat, huzurlu ve barış içinde bir yaşam istiyor” dedi.
Okunma Sayısı: 754
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı