"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ataması yapılmayan öğretmenler protesto etti

23 Eylül 2014, Salı
Ataması yapılmayan branş öğretmenleri Sirkeci Garı’nda bir araya gelerek Milli Eğitim Bakanlığı’nı (MEB) protesto etti.
 Grup ‘Ücretli kölelik istemiyoruz’, ‘Yeni Türkiye için adaletli atama istiyoruz’, yazılı pankartlar açtı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan Atilla Demir ve Aslıhan Bağdemci, geçen yıllarda 42 bin sınıf öğretmeninin branş değişikliği hakkı verilerek farklı branşlara kaydırıldığını hatırlatarak şunları kaydetti: “Atama sürecinde verilen sözlerin tutulmaması, bakanlığın güvenirlilik derecesini bir kez daha ortaya koymuştur. 42 bin sınıf öğretmeninin branş derslerine geçmesini sağlamak ve boşalan sınıf kadrolarını yeniden 6 bin gibi bir sayıda atama yapmak akla hitap etmediği gibi vicdanları da yaralamıştır. 4+4+4’e karşılık biz de 40+40+40 bin atama istiyoruz Kasım-Şubat alımlarında bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyoruz.”
Okunma Sayısı: 608
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı