"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Siyasî sorumlular bulunmalı

23 Eylül 2014, Salı
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, IŞİD terör örgütünün 49 Türk vatandaşını rehin alması olayında, siyasî sorumluların mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğini savundu.
CHP Genel Merkezi’nde gündeme dair basın açıklaması yapan Haluk Koç, IŞİD terör örgütü tarafından rehin alınan 49 vatandaşın 101 günlük esaretten kurtarılmasına büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Koç, IŞİD’in bir terör örgütü olduğunu ifade etmekten çekinmek terörden dolayı çok ağır bedeller ödemiş Türkiye’yi dünya kamuoyu önünde zan altında bırakmak olduğunu belirterek AKP hükümetinin IŞİD’in bir terör örgütü olduğunu derhal bütün dünya kamuoyuna ilan etmesi gerektiğini söyledi. IŞİD terör örgütünün 49 Türk vatandaşını rehin alması olayında siyasî sorumluların mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğini savunan CHP’li Koç, Musul Konsolosluğu’nun muhatabı olduğu risk ve tehdit açık istihbarat kaynaklarında bile gün gibi aşikârken 49 yurttaşımızı ay yıldızlı bayrağımızın altında rehin verdiren basiretsizliğin sebebi mutlaka ortaya çıkarılmalıdır. Tekrar ediyorum; Türkiye Cumhuriyeti’ni zaaf içinde gösteren, milletimizin onurunu kıran bu olayda başkonsolosluğumuza talimat vererek bu utanç verici süreci başlatan siyasî sorumlular mutlaka ortaya çıkarılmalıdır.” Ankara / aa

Okunma Sayısı: 445
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı