"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yine damper kazası

23 Eylül 2014, Salı
Kartal TEM bağlantı yolunda, damperi açıldıktan sonra üst geçide çarpan kamyon etrafa korku saldı.
Damperi açılan hafriyat kamyonu önce yolda bulunan karayolu yön tabelalarına çarptı. Hızını alamayan kamyon daha sonra yaya üst geçidine çarparak damperini kopardı. Kontrolünü kaybeden kamyon en son yol kenarındaki bir gecekonduya çarparak durabildi. Kaza sonucu gecekonduya giren kamyon ise ekipler tarafından olay yerinden kaldırıldı. Kazada ölen yada yaralanan olmazken gecekondudaki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Bir süre trafiğe kapatılan yol çalışmaların ardından yeniden ulaşıma açıldı. Gözaltına alınan kamyon sürücüsü S.S ise damperin ne zaman kalktığını fark etmediğini söyledi.
Okunma Sayısı: 623
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı