"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Edirne’yi kliple tanıtacak

23 Eylül 2014, Salı
Edirne’de yaşayan Müzik Öğretmeni Bülent Örs, şehrin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla tarihi mekânlarda klip çekiyor.
Güzel Sanatlar Lisesinde görevli Örs, eski öğrencisi Yönetmen Batuhan Kurt’un görüntülerini kaydettiği klip çekimlerinden ilkine II. Bayezid Külliyesi ve Sağlık Müzesi’nde başladı.  Şehrin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Kurt’la akıllarına gelen projeyi hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını dile getiren Örs, “Klip serisinin ilkine sözleri Sultan III. Murad’a ait ‘Uyan Ey Gözlerim’ isimli ilahiyle başladık. Sultan Murad, sabah namazına uyanamadığı için bu sözleri güzel şiiri yazmış. Biz de şehrimizin tanıtımına ve bu özel şiire katkı olsun diye yine tarihi mekânlarda klip çalışmalarımıza başladık. Bu kliplerin arkası gelecek” diye konuştu. 
Okunma Sayısı: 388
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı