"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hafızlıkta Türkiye 1’incisi Akhisar’dan

23 Eylül 2014, Salı
Manisa Akhisar Hilaliye Kur’ân kursu hafızlık yarışmasında Türkiye birincisi oldu.
Diyanet işleri başkanlığı tarafından Düzenlenen hafızlık yarışmasında ilk olarak Manisa birincisi sonrasında Bölge birincisi olan   Hilaliye Kur’ân Kursu öğrencisi Ümmü Gülsün Balaban, en son olarak 2800 öğrencinin yarıştığı hafızlık yarışmasında Türkiye birincisi oldu. Hafızlık yarışmasında Türkiye birincisi olan Ümmü Gülsüm Balan’a Ulucami Kur’ân Kursu Konferans salonunda düzenlene 2014–2015 öğretim yılı program ile çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı Yabancı Dil ve Lehçeler Daire Başkanı Yıldıray Kaplan,  Manisa İl müftüsü Sinan Cihan, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, İlçeMüstüsü Ramazan Orhanlı ve çevre ilçe müftüleri ve Hilaliye Kur’ân kursu hocaları ile öğrencilerin katıldığı programın sunuculuğunu Hilaliye kuran kursu hocası Ahmet Öz yaptı.

 Akhisar / Erhan Çelik 
Okunma Sayısı: 1114
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı