"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Öğretmenlere davul zurnalı karşılama

23 Eylül 2014, Salı
Çankırı’ya atanan öğretmenler için şehirlerarası otobüs terminalinde tören düzenlendi. Davul, zurna ve çiçeklerle karşılanan 72 öğretmen, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, şube müdürleri ve öğrencilerle halay çekti.
Şehirde yeni atanan öğretmenler için Çankırı şehirlerarası otobüs terminalinde düzenlenen karşılama töreninde duygusal anlar yaşandı. Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, farklı bir karşılama töreni yapmak istediklerini söyledi.  Çankırı’ya atanan öğretmenleri sevinçle karşıladıklarını belirten Yazıcı, şöyle konuştu: “Çok fazla sorumluluğu olan bir mesleği ifa ediyoruz. Bu mesleği ifa etmek, bu mesleği seçmek bizler için onur verici, gurur verici bir durum. Dünyanın en güzel mesleğini seçtiğimiz için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah Çankırı’da birlikte çalışacağız. Birlikte çok güzel şeylere imza atacağız. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda bize her zaman ulaşabilirsiniz.”
Okunma Sayısı: 438
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı