"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İki dev panda daha tabiata salınıyor

23 Eylül 2014, Salı
Çin, panda yetiştirme merkezlerinde büyüyen iki dev pandanın vahşî doğaya salınacağını açıkladı.
Çin Dev Panda Koruma ve Araştırma Merkezi Başkanı Cang Hımin, dev pandaların ülke genelindeki yetiştirme merkezlerinden tabiata dönmeleri için yapılan çalışmaların devam edeceğini kaydetti. Cang, daha önce tabiata salınan pandaların vahşî hayatla uyum sağladığının altını çizdi. Çin’deki yetiştirme merkezlerinde 300’den fazla panda bulunuyor. Vahşî tabiatta da yaklaşık bin 600 dev panda yaşadığı sanılıyor. Çin, yetiştirme merkezlerinde sun’î yollarla büyütülen pandaları 2006’dan bu yana vahşî yaşama salıyor. Tabiata salınan pandalar GPS’li tasmalarıyla takip ediliyor. 
Okunma Sayısı: 738
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı