"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurban çadırlarını su bastı

29 Eylül 2014, Pazartesi
Tuzla’da gece boyunca devam eden aşırı yağış dolayısıyla, bir kurbanlık hayvan satış alanının bazı bölümleri sular altında kaldı.
Kurbanlık hayvanların ve yemlerin sular altında kalmasına tepki gösteren satıcılar, yetkililerin yeterli tedbir almadıklarını iddia ettiler. İçmeler Mahallesi’nde kurulan kurbanlık satış alanında bazı bölümlerde biriken ve diz boyuna ulaşan sular dolayısıyla, çok sayıda kurbanlık hayvan ve yem çuvalları da su içinde kaldı. Çadırları kiralayan esnafın gece boyunca İSKİ ve belediye ekiplerini aramasıyla olay yerine gelen vidanjörler yardımıyla bir yandan sular tahliye edilmeye çalışılırken, bir yandan da iş makineleri ile kanal açma çalışması başlatıldı. Sular altında kalan çadırların sahipleri yaklaşık bir hafta önce yetkililere giderek, kurbanlık satış alanına kanal açılması konusunda kendilerini uyardıklarını, ancak buna rağmen bir tedbir alınmadığını söyledi. Çadır sahipleri su baskını dolayısıyla hayvanların yemlerinin ıslandığını ve hayvanların zarar gördüğünü, ayrıca sular sebebiyle müşterilerin de çadırlara yaklaşamadığını belirtti. İSKİ ve belediye ekiplerinin suların tahliyesi için çalışmaları yaptığı belirtildi.
Okunma Sayısı: 705
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı