"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Falezlerde can tehlikesi

29 Eylül 2014, Pazartesi
Antalya’da yüzmek için arkadaşıyla denize giren ancak dalga dolayısıyla çıkamayarak falezlerde mahsur kalan Kemal Yüzgeç, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından itfaiye tarafından kurtarıldı Edinilen bilgiye göre arkadaşıyla denize giren Kemal Yüzgeç (49), bir süre sonra dalgaların yükselmesi dolayısıyla boğulma tehlikesi atlattı.
Denize birlikte girdiği arkadaşı karaya çıkmayı başardı, Yüzgeç ise falezlere tırmanarak denizden çıktı ancak kayalıklarda mahsur kaldı. Arkadaşının ve durumu fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen deniz polisinin yaptığı kurtarma girişimlerinin aşırı dalga dolayısıyla başarılı olmaması üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından Yüzgeç, kurtarıldı.  
Okunma Sayısı: 452
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı