"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TBMM BAŞKANI ÇİÇEK: Bu Torba son olsun

30 Eylül 2014, Salı
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, kanun yapım sürelerinde yeterince değerlendirme yapılamadığı için sonra eksikliklerin ortaya çıktığını ve yeniden düzenleme yapılmak zorunda kalındığını ifade ederek, “Torba Yasa, yasama kalitesini düşürüyor. Bu Torba Yasanın son olmasını diliyorum” dedi.
Torba Yasa, yasama kalitesini düşürüyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 24. dönem 4.yasama yılı faaliyetleri değerlendirme toplantısında konuşan Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Torba Yasa’nın yasama kalitesini düşürdüğünü söyleyerek, “Bu Torba Yasa’nın son olmasını diliyorum.” dedi.     Bürokratik yapım kalitesine dikkat çeken Çiçek, kanun yapım sürelerinde yeterince değerlendirme yapılamadığı için sonra eksikliklerin ortaya çıktığını ve yeniden düzenleme yapılmak zorunda kalındığını ifade etti. “Bürokratik kalite yasama kalitesine tesir ediyor.” diyen Çiçek, yasama, yürütme ve yargının barış içinde olduğu dönemin son derece sınırlı olduğunu kaydetti.  
Okunma Sayısı: 818
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı